Pagina's

dinsdag 7 december 2010

Twee nieuwe dierenvriendjes

Ik kreeg een telefoontje vanuit het asiel dat ze twee cavia's hadden binnengekregen, en daar opvang voor zochten. Ze waren vooral gespecialiseerd in honden en katten en hadden eigenlijk geen ervaring met deze diertjes. En (zoals dat gaat in en asiel) hadden ze plaatsgebrek. Ze wisten dat ik van cavia's hou, dus kreeg ik leuk telefoon.
Deze twee lieverds komen hier nu permanent wonen. Het was nog een verrassing wat voor geslacht/kleuren en kapsel het gingen zijn, maar heb ze net uitgebreid bewonderd. Twee prachtige beertjes!! Ze zien er goed verzorgd uit en ze zijn niet bang. Vrolijk whiepend lopen ze door  de kooi te snoepen van al het lekkers. Ze zijn door hun baasjes die ze gewoon met al hun spullen bij een willekeurige deur hebben afgezet, alleszins goed verzorgd geweest lijkt het. Ze zijn wat licht, maar het kunnen nog wel jonge beestjes zijn, in dat geval is het nog gewoon een kwestie van groeien. Al zal ik ze wel goed vetmesten ;-)

Enfin, hier zijn ze dan!!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat geweldig dat je ze ee goed huis hebbt gegeven!! Ik hoop dat ze lekker dik en oud mogen worden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt nog voor je reactie op de slofjes! Ik heb de paarse gemaakt met een patroon van tjeempie.com daar geven ze heel handig de verschillende maten aan!

    BeantwoordenVerwijderen