Pagina's

maandag 11 juli 2011

Winnaar Give-away - sneksniltje hoezee!

 Proficiat sneksniltje! Niet alleen vandaag (ondertussen gisteren want Blogger wou mijn bericht niet publiceren) 14 jaar getrouwd, maar ook winnaar van de matroesjka give-away!
Ik weet niet hoe ik je persoonlijk moet contacteren, dus ik hoop dat je dit bericht leest. Alleszins een dikke proficiat!!
Iemand trouwens de fout gezien op de foto? Ik kan niet spellen ... Excuseer. Ik schaam mij een beetje...

6 opmerkingen:

 1. Hoera! Da's echt geluk hebben op een 14de gelukkige huwelijksverjaardag!
  Ik vind echter je blogmailadres niet om je te mailen met mijn gegevens ??? Ik heb zelf geen blog en bijgevolg geen blogmailadres, enkel mijn privemailadres, en dat zet ik liever niet openbaar op het web...
  (Moest het zijn dat je zelf ook geen blogmailadres hebt, maar ook enkel een persoonlijk mailadres, probeer ik het desnoods op te lossen met een mailadres van mijn jongste spruit, en dan na een dag of zo het berichtje te wissen of zo ? Kan dat een oplossing zijn ?)
  In ieder geval: heel erg bedankt!
  O, en je hoeft je niet te schamen voor die spellingsfout hoor: er zijn er heel wat die struikelen over sneksniltje ;)
  Vele groetjes,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd! wat een leuke poppetjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van Harte Gefeliciteerd!! :D :D

  Groetjes van Ivonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan Sneksniltje. Ik heb bij het kopje "Over mij" rechts, een emailadres gezet. Normaal gebruik ik dat adres alleen wanneer ik mijn echte adres niet wil geven(ben ook een beetje huiverig om open en bloot dat neer te zetten). Dus deze kan daar wel voor dienen. Je mag daar je adresgegevens naartoe sturen en dan hoop ik gauw je pakje op de post te doen! Jeuj!

  BeantwoordenVerwijderen