Pagina's

maandag 29 augustus 2011

Granny Square sloffen!

Heerlijk ouwbollige sloffen die nóg fantastischer zijn als je ermee gaat hangen in een zetel met een kop thee en een laptop op schoot.


12 Granny squares die je aaneenzet.. Wie is zo ingenieus geweest om dit te bedenken?  Die mens verdient ne medaille. Of toch al zeker een taart of zo.
Het patroon vond ik via Lindevrouw's Web (een aanrader om eens rond te snuffelen als je inspiratie zoekt) en vind je hier.

Al heb je eigenlijk niet echt een patroon nodig. Je maakt per slof zes granny's (kies een patroon met geen te grote gaten, hahaha). De diagonaal van twee granny's moet ongeveer de lengte van je voet zijn. Granny's kan je makkelijk groter maken als het nodig is, door gewoon wat extra toertjes vasten errond te haken. In elkaar zetten eh voila: een slof! Geniaal!

4 opmerkingen:

 1. leuk ,jij hebt de winter al in je bol??hihi,het lijkt er hier wel op,allemaal regen en verschrikkelijk koud,bbrrr wat een verschil bij vorige week toen wij in oostenrijk zaten.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha uber-schattig ! Ze zitten waarschijnlijk wel lekker warm ja ? Ik ben in de winter altijd zo een kouwe kip... Nu ja , ik heb helemaal geen verstand van breien - haken en alles war in dat straatje hoort.. jammer wel eigenlijk... In ieder geval , geniet er maar van !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja wat schattig !! hahahah!! en grappig....xxx.

  BeantwoordenVerwijderen