Pagina's

woensdag 17 oktober 2012

Een feestje!

Gisteren was een heel speciale dag! Ella werd twee jaar! En we hebben het huisje waar we al vier jaar wonen officieel gekocht. (En ik heb met spoed nog een kies laten ontzenuwen, maar dat was al wat minder feestelijk).

Wat een feest... zo genieten. Dat blije gezichtje dat vol ongeloof bij het opstaan de vlaggenslingers en ballonnen ontdekt. Vervolgens compleet van de kaart is bij het zingen van de verjaardagsliedjes en zo vrolijk al die cadeautjes uitpakt... Wat is het mooi om je kind zo te mogen verblijden. Zo genieten!

En natuurlijk hoort er bij een verjaardag een zelfgemaakt rokje (fronsrok met strik uit "Allemaal rokjes" van Mme. Zsazsa), een leuke kroon en een mooi versierd rompertje met flockfloie. Jammer genoeg is die niet op de foto gekomen :-) Maar wel toepasselijk, zo een peuter in het zelfgemaakt. Wat gaat die later klagen met zo een moeder :-p

2 opmerkingen:

  1. nog gefeliciteerd hoor,super leuke foto,en wat leuk dat je je huis nu hebt gekocht,is het helemaal van je zelf,heerlijk joh,geniet ervan he.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd met je grote kleine meid! Wat een snoezige rok zeg! Ik denk dat ze later heel blij is met zo'n creatieve moeder!

    BeantwoordenVerwijderen