Pagina's

woensdag 22 mei 2013

Naaimarathon

Vorig jaar hielden we met ons klasje van de avondschool (snit en naad) een naaimarathon voor Music for Life. Een hele nacht hebben we toen slabben gestikt die we daarna verkochten. Superleuk en een gigantisch succes. Dit jaar kriebelde het weer om iets te doen. Maar dan niet 's nachts hoewel dat natuurlijk een deel van de sfeer was.
Er werd gekozen voor Poekie. Ik denk dat iedereen in blogland er ondertussen wel van gehoord heeft, of al dingen voor gemaakt heeft.
Van 14 uur tot 22 uur was het de zoete inval in het leslokaal, met ervaren naaisters en beginnelingen, een hoop stof en veel ronkende machienen. Wederom supergezellig en... het resultaat mag er zijn.
 Ze gaan nog even moeten poseren voor de opendeurdag op school, maar daarna mogen ze eindelijk  naar hun bestemming. Ik hoop dat ze hier en daar wat blijdschap kunnen brengen bij de kinderen.

2 opmerkingen:

  1. ooo wauw super leuk,daar zullen ze zeker plezier van hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow... wat 'n supermooie knuffels!!! Poekie wil alvast iedereen bedanken!!! DIKKE Poekie-knuffel dus!!! En ja, jullie mogen er zeker van zijn dat de kinderen superblij gaan zijn met zo'n lieve knuffels!

    Liefs, Poekie
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen